Home
           
Home
Nieuws
Wie zijn wij
Over Oeganda
Onze ervaringen
Fotoalbum
Videofilms
Gastenboek
Links
Mail Bas en Miranda
Zelf op safari
 
 

Met Bas en Miranda naar Oeganda...


Het was altijd een droom voor ons geweest om een aantal jaren in het buitenland te wonen. Deze droom kon werkelijkheid worden door een vacature die virj kwam bij Van Zanten Uganda.

Op 2 september 2005 vertrokken wij om voor onbepaalde tijd Nederland achter ons te laten en het avontuur in de "Parel van Afrika" te beproeven. Via deze site hebben wij verschillende jaren jullie op de hoogte houden van alles wat we hier meemaakten.

Maar aan alles komt een eind... Na bijna zeven jaar Oeganda hebben we de moeilijke maar bewuste stap gemaakt om het inmiddels geliefde Afrika te verlaten en ons weer in Nederland te vestigen. Het was geen eenvoudige beslissing maar we staan er volledig achter en zijn blij dat we kunnen terugkijken op een geweldige en onvergetelijke tijd.

Echter, banden zullen niet verbreken, vriendschappen zulllen blijven bestaan, bezoeken zullen weer snel gepland worden en de mooie herinneringen zullen we altijd blijven koesteren...

Maar hoe zeer het gezegde "You can leave Africa, but Africa will never leave you" waar is, blijkt na twee jaar in Nederland te hebben gewoond. Precies twee jaar later staan we wederom op het punt om Nederland achter ons te laten. Dit keer geen Mukono in Oeganda maar Arusha in Tanzania. Hetzelfde continent, maar een compleet ander land met een ander klimaat, landschap en taal. En dit keer niet met z'n tweetjes maar met een 1-jarig jongetje en 2-jarige hond.

Wil je meer weten over onze belevenissen in Tanzania?

Klik hier voor de blog "Terug naar Afrika".

 

 

 


 

 

Waar wonen wij?

Krantenartikel van onze vrienden

 

 
Waar woonden wij?
Lees het krantenartikel!

Nieuwsgierig geworden naar onze belevenissen in Oeganda
en de foto's van de omgeving?

Aarzel dan niet om verder te lezen...!