Home
           
Home
Nieuws
Wie zijn wij
Over Oeganda
Onze ervaringen
Fotoalbum
Videofilms
Gastenboek
Links
Mail Bas en Miranda
Zelf op safari
 
 

Great Lakes Safaris
"Where the journey into the wild begins...!"

 

Great Lakes Safaris is een lokale reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen in Oeganda in Rwanda. Het bedrijf werd opgericht in 2001 door Amos Wekesa en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste reisorganisaties in Oeganda.

 

Wij bieden onder andere:

  Klassieke safari's
Bezoek de mooiste nationale parken van het land en combineer wildlife met prachtige natuur. Zowel budget accommodaties als luxe lodges zijn beschikbaar.
Kijk voor meer informatie op Classic Safari Uganda.

  Gorilla safari's
Ga op zoek naar de bedreigde berggorilla's die alleen in dit gebied van de wereld nog voorkomen. Een moment deel uit maken van hun wereld, op zo'n korte afstand, is een onvergetelijke ervaring!
K
ijk voor meer informatie op Gorilla Tour Uganda.

  Culturele tours
Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis van Oeganda en leer de verschillende stammen kennen, elk met hun eigen taal, gebruiken en tradities.
Kijk voor meer informatie op Cultural Tours Nshenyi Village.

   Primate Lodge Kibale
Primate Lodge Kibale is een exclusieve eco-safari lodge te midden van het dichte oerwoud van Kibale Forest National Park. Een ideale overnachtingsplek om de spectaculaire chimp tracking te beginnen, met luxe safari tenten, comfortabele cottages en afgelegen Sky Tree House voor de avontuurlijke reizigers.
Kijk voor meer informatie op Uganda Lodges - Primate Lodge Kibale.

  Simba Safari Camp
Simba Safari Camp is een budget accommodatie aan de rand van Queen Elizabeth National Park, met prachtig uitzicht over Lake George, Lake Kikoronko en de uitgestrekte savanne vlaktes. Simba Safari Camp beschikt over ruime 2-persoonskamers met eigen douche/toilet en veranda, verschillende slaapzalen met stapelbedden en kampeerplekken voor de reizigers die hun eigen tent meebrengen.
Kijk voor meer informatie op Uganda Lodges - Simba Safari Camp.

  Budongo Eco Lodge
Budongo Eco Lodge is een kleinschalige lodge gelegen in Budongo Forest Reserve, in het zuidelijk gedeelte van Murchison Falls National Park. De accommodatie biedt een vijftal eco-cabins met eigen veranda en vier ruime dormitories met elk twee stapelbedden. Tevens organiseert de lodge verschillende activiteiten in Budongo Forest zoals chimp tracking, chimp habituation en wandelingen voor vogelaars.
Kijk voor meer informatie op Uganda Lodges - Budongo Eco Lodge.


Vanuit het kantoor in Kampala stellen wij met plezier een aantrekkelijk reisprogramma samen, geheel gebaseerd op juw behoeften en wensen. Laat ons weten wat je ideen en interesses zijn en wij zorgen voor de rest.

Tenslotte... Great Lakes Safaris is zich er als geen ander van bewust dat de gids een cruciale rol speelt in de safari. Amos Wekesa heeft zelf jarenlange ervaring als gids opgedaan en mede daardoor weten we precies Gerald gids Great Lakes Safariswat er van een gids verwacht wordt... en hoe we deze verwachtingen kunnen overtreffen! Onze safari gidsen beschikken over een uitgebreide kennis van het land, de cultuur, flora en fauna. Zij kennen de mooiste en meest authentieke plekjes, nog voor de meeste toeristen verborgen. Laat hen je begeleiden op deze onvergetelijke reis door het hart van Afrika!

 

 


Voor meer informatie, vragen of opmerkingen, neem contact met ons op via:

mail@metmirandanaaroeganda.nl  of  info@safari-uganda.com

Reissuggesties  Reissuggesties                   Tips voor safari   Tips voor op reis
Safari Uganda