Home
           
 
Januari 2010 Overzicht ervaringen Januari 2009 Overzicht ervaringen Februari 2010 Februari 2010 Juni 2010 Juni 2010 Maart 2010 Maart 2010 April 2010 April 2010 Mei 2010 Mei 2010 Juli 2010 Juli 2010 Augustus 2010 September 2010 Augustus 2010 September 2010 Oktober 2010 Oktober 2010 November 2010 November 2010 December 2010 December 2010

Maart 2010

 

 

Maart 2010

    Maart is een maand met veel zon en sneeuw. Een ideale combinatie voor een wintersportvakantie in Oostenrijk! Ditmaal brengen we samen met Diane en Emir een weekje door in Mayrhofen. Het dorp is groen en door de hoge temperatuur voelt het al een beetje aan als lente. Maar enkele honderden meters hoger vinden we perfecte sneeuw. En al is het al vrij laat in het seizoen, de pistes en kroegen zijn nog drukbezet!

    Het Zillertal biedt een uitgebreid netwerk aan liften en pistes. Regelmatig nemen we de Penkenbahn omhoog, skiën op 3250 meter hoogte op de Hintertuxer Gletscher, bedwingen de Harikiri (Oostenrijks steilste afdaling) en trakteren ons aan het eind van de middag in één van de après-ski barren op een welverdiende Weisse. Wederom genoeg ingrediënten voor een fantastische wintersportvakantie!

Boven op de top van de Harakiri!       Even uitrusten in het warme zonnetje

Prachtig uitzicht over de toppen van het Zillertal

    Al is het jaar inmiddels al in volle gang, bij Royal Van Zanten Uganda moet het nog officieel ingeluid worden met een New Years Party. Na de gebruikelijke lunch volgt "RVZ got talent", een show waarin de werknemers hun verborgen talenten kunnen laten zien. Een strenge, driekoppige jury zit klaar om de prestaties te beoordelen, compleet met lampjes en zoemer in de aanslag wanneer iemand weggestemd dient te worden.
    Hoewel het personeel in het verleden verrassend originele optredens heeft laten zien, valt het dit keer een beetje tegen. Verder dan wat geplayback en 'modeling' reikt het talent blijkbaar niet. Desalniettemin levert de jury zowel scherpe als lovende kritiek en wordt er aan het einde van het programma unaniem voor een winnaar gekozen. Er volgen nog wat speeches, de prijsuitreiking en netjes op tijd neemt de DJ het over met de lokale Top 40. Zelf maken we het niet laat, wat niet zo verwonderlijk is aangezien we allebei nog herstellende zijn van malaria.

Foto's van New Year's Party 2010...

 

Overzicht Onze Ervaringen